NOWOŚĆ | Ekipa | |
1. COD Black Ops, 2. Arcania Gothic 4. |
1. Szymon [Założyciel] ; 2. Bartek [Recenzent, zalożyciel]; 3. Marcin [założyciel - to on wszystko skleja]; 4. Benio [założyciel stronki]; 5. Kajetan [Recenzent]; 6. Bartosz [nasza gwiazda z Hoolywood]: |
Strony: 1
NBA Unrivaled
Info:
Gracze:1-2
Online:tak
Cheaty:nie
Trudność trofeów:6/10
Czas do Platyny:20 h
Porady:
Gra jest strasznie powtarzalna i szczerze mówiąc nudna.Jeżeli chcesz pograć z kumplem albo z rodzinką to bierz śmiało,lecz granie w pojedynke nie ma zbytnio sensu.
Rób dunki,gdyż są nie do zblokowania i tak najszybciej napełnisz momentum manie(boisko staje się elektryczne,w kolorach tęczy)
Odrazu mówie że jeśli zabierasz się do online trophies to nie masz co sie łudzić,gdyż praktycznie nikt w to nie gra.Namów więc znajomego i graj z nimprzez online tak szybko mozecie się zgadać i zrobić trofea online
Gra jak na 50 zł mogłaby być bardziej rozbudowana,ale co zrobić u nas zawsze drogo wkońcu to Polska,nie elegancja Francja
Powodzenia!
By Bombajson
Trofea:
Tak jak każda gra PSN ten produkt nie posiada platynyTrofea Brązowe
Bench Time-Wygrywamy o 10 punktów więcej,radze grać na dwa pady
In The Flow-Trofeum jest prościutkie,gorzej będzie z Momentum Mania,gdyż musimy trafić za 3 będąc w Momentum Manii.Wybieramy sobie np.Boston i blokujemy,stealujemy,zbieramy z pod kosza i przy tym robimy dunki.Tak zdobywamy momentum manie.Wtedy podajemy do Ray Allena lub Pierce'a i spokojnie rzucamy z czystej pozycji.Czekamy na trofa ;d
Above The rim-Robimy alley-oopa czyli naciskamy taką sekwencje klawiszy
+
+
+
+
Posterized-Do tego trofeum nie trzeba się przygotowywać.Wpadnie w pierwszym meczu.Poprostu robimy 10 wsadów
Unrivaled-Trofeum te zajmie ci dużo czasu,napewno nie powinienen byc brązem (sam go nie posiadam :>) musisz wygrać challenge mode,czyli pokonać wszystkie 29 drużyn z NBA,co gorsze z każdym meczem będzie coraz trudniej gdyż poziom trudności się zwiększa,lecz jeśli masz kumpla i chce mu się to z tobą robić (wątpie że sam zrobisz to trofeum) nie powinno sprawić wam to jakichś wielkich problemów
From Downtown-Poprostu trafiamy 3 razy pod rząd za 3 punkty.Polecam Steve Nasha
Triple Double-Robimy 10 punktów,10 asyst i np10 zbiórek jednym zawodnikiem.Polecam grać jakimś Centrem który szybko nabije 10 zbiórek
Trofea Srebrne
Double Up-Musisz mieć 2 razy więcej punktów od przeciwników.Polecam robić to na dwa pady.My sobie rzucamy i trafiamy a drugi pad poprostu odrzuca nam piłkę
Winning Streak -Mamy wygrać 10 meczy online więc możecie się pożegnać ze srebrem gdyż obecnie gra w to chyba nikt.Chodź gdy ktoś jest uparty może to zrobić ze mną gdyż sam nie mam tego pucharku (Mój PSN ID-makseron)
Buzzer Beater-Przyjemy pucharek.Musimy trafić końcowego Buzzer Beatera,czyli gdy syrena już odlicza 5,4,3,2,1 to przy jedynce rzucamy (najlepiej za 2 np Kobe Bryantem) widzimy fajną animacje,i gdy trafimy cieszymy się ze sreberka.A i jeszcze jedno,musimy przegrywać 1 punktem,bądź dwoma w przypadku rzutu za trzy.Polecam grać na dwa pady i przy ostatnich sekundach czwartej kwarty,odsuwać się zawodnikami z drużyny przeciwnej.
Shooting Clinic-Musimy trafić 10 razy pod rząd.Polecam robić dunki,gdyż tak jak pisałem wcześniej nie da się ich zablokować!!
Trofea Złote
Lead The League-Nie do zrobienia,owszem w czasie premiery jak najbardziej.Szczerze to nawet nie wiem oco chodzi w tym trophie.Musimy chyba pokonać wszystkie rekordy na multi
Tak jak mówiłem -Bombajson zawsze do pomocy ;p
Strony: 1